Slike na canvas platnu iz dijelova

Slike na canvas platnu su sastavni dio svagog modernog enterijera. Štampaju se na canvas platnu na Epsonovim printerima i originalnim bojama što garantuje životopisne i detaljne prikaze. Zatežu na drveni “blind ram” debljine 2cm, te ih nije potrebno dodatno uramljivati. Jednostavno se postavljaju i savršen su detalj kako za dom tako i za poslovni prostor. Nudimo mogućnost izrade slika na platnu sa vašim fotografijama u željenim dimenzijama. Sve slike radimo po narudžbi, tako da možete birati motive i dimenzije. Takođe nam možete poslati fotografiju Vašeg enetrijera, a mi ćemo odraditi vizuelni prikaz sa željenom slikom tako da možete i prije kupovine vidjeti kako bi se slike uklopile u Vaš enterijer. Slike je moguće preuzeti lično u Banjaluci, a za iste smo omogućili i brzu dostavu za sve gradove u Bosni i Hercegovini.

Slike na platnu iz dijelova

Slike na platnu izrađujemo iz jednog ili više dijelova, postavljamo ih na drvene – blind ramove i kao takve se lako uklopiti u svaki enterijer.  Slike se mogu napraviti i tako da imaju visinsku razliku, pa su mogućnosti kombinovanja zaista neograničene. Lako se postavljaju i nije ih potrebno dodatno uokvirivati. Najčešće dimenzije blind ramova koje koristimo za izradu slike iz dijelova su 25x50cm do 25x80cm. Naravno, dimenzije se mogu prilgaoditi Vašim potrebama.

Slike sa više motiva

Slike na canvas platnu dostupne su u više različitih motiva, što im omogućava  da se lako ukope u svaki dnevni boravak, radnu, spavaću sobu ili kancelariju. Jedinstvene su po načinu uramljivanja, pri kome se slika obmotova oko drvenog rama i vidljiva je iz svih uglova. na ovaj način se postiže 3D efekat. Štampu radimo na Epsonovom ploteru, koji garantuje jake, postojane i životopisne boje. U našoj bogatoj galeriji možete pronaći pregršt motiva kao što su: slike gradova, mostova, životinja, ptica, prirode, automobila, svjeća, apstraktnih slika i slično…

Translate »