Štampa majica sa natpisom

Štampa majica sa natpisom - Maslinasto zelena majica s bijelim natpisom "The Mountains Are Calling and I Must Go"

Majice sa Vašom slikom

Zajedno sa vama stvorićemo jedinstven dizajn za vašu majicu sa natpisom i slikom po želji. Veoma lako majice možete pretvoriti u savršen poklon za dragu osobu i tako se istaknuti iz gomile jednoličnih i dosadnih poklona. Štampa majica sa natpisom dio je naše stalne ponude i cilj nam je omogućiti klijentima da stvaraju personalizovane majice, koje će opisati njihovu originalost i maštovitost. Naš tim za dizajn će raditi zajedno sa Vama kako bi dobili najbolje moguće rješenje i kako bi Vaša majica izgledala baš onako kako ste je zamislili. 

Štampu radimo na kvalitetnim pamučnim majicama koje su dostupne u veličinama od S do 3XL. Ne samo da nudimo različite stilove majica, već i veliki izbor boja kako bi Vaše personalizovane majice bile prilagođene različitim ukusima. Otisak je dugotrajan i postojan na pranje i peglanje, prema dostupnim specifkacijama koje isporučujemo uz svaku majicu. 

Svaki diazjn nastojimo prilagoditi Vašim željama i potrebama. Uz lično preuzimanje u našem studiju u Banja Luci, omogućili smo brzu i pouzdanu dostavu na području čitave Bosne i Hercegovine, jer znamo koliko Vam znači da svoju jedinstvenu majicu imate u kratkom roku na svojoj adresi.

Pored toga što nudimo izradu personalizovanih majica, možete nam se obratiti i ukoliko su Vam potrebne veće količine majica sa štampom. Pored klasičnih, pamučnih majica sa singl kragnom u ponudi imamo i polo majice sa kragnom. Ove majice se takođe mogu personalizovati ili postati dio Vašeg korporativnog identiteta. Mi smo uvijek spremni za nove izazove i zadovoljstvo nam je stvoriti majice po vašoj mjeri. Takođe ostavljamo Vam mogućnost da sami izaberete majice i donesete ih na štampu.

Pored majica štampu vršimo i na drugim proizvodima od tekstila poput dukseva, šorceva, kašketa, radnih odjela, cegera i slično. Magično iskustvo počinje ovdje i sada i zato je pravo vrijeme da naručiš svoju posebnu majicu sa natpisom…

Dostupne boje
Translate »