IZRADA WEB STRANICA

DA LI STE SPREMNI ZA PROMJENE?

Lama studio Banja Luka nudi  profesionalne usluge  izrade web sajtova unikatnog dizajna, web dizajna, i seo optimizacije. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da kreirate web sajt koji će privući vašu ciljanu publiku, povećati vašu vidljivost na Google-u i ostvariti vaše poslovne ciljeve. Kontaktirajte nas danas i zatražite besplatnu procjenu vašeg projekta...

Usluge koje nudimo

Web dizajn

Dizajniramo vizuelno atraktivne sajtove, koji će ostaviti dobar prvi utisak, pažljivo birajući boje, fontove, slike, ikone i druge elemenate koji čine izgled vašeg web sajta. Sve ovo radimo kako bi smo poboljšali korisničko iskustva i zadovoljstvo. Mi u LAMA Studio nudimo kreativni web dizajn, koji će vam pomoći da se istaknete od konkurencije i ostavite snažan utisak na vašu ciljnu grupu.

SEO optimizacija

Pomoću SEO optimizacije nastojimo da poboljšamopoziciju vašeg web sajta na pretraživačima, kao što je Google i Bing. SEO optimizacija je veoma složen postupak, koji podrazumijeva primjenu različitih tehnika i strategija. SEO  je  veoma važna za povećanje vidljivosti vašeg web sajta, privlačenje više posjetilaca i potencijalnih klijenata, upravo tako ste i Vi nas pronašli. Garantujemo bolje rezultate i veći povrat ulaganja.

Izrada Web sajtova

Web sajt je vaš online identitet, koji vam pomaže da predstavite publici svoj brend, proizvode ili usluge. Mi u LAMA Studiu  nudimo Vam profesionalnu izradu web stranica, prilagođenu vašim potrebama. Naš tim iskusnih programera i dizajnera će vam kreirati web sajt koji je brz, siguran, funkcionalan i estetski privlačan, a koj se jednako dobro prikazuje na svim uređajima. Sajtove izrađujemo u WordPressu, pa ih lako možete ažurirati...

WEB sajt kakav tvoj biznis zaslužuje

Web stranice su vaša online prezentacija, vaš digitalni identitet i vaš najbolji alat za komunikaciju sa vašim klijentima i korisnicima. Zato je važno da vaše web stranice budu kvalitetne, atraktivne i funkcionalne.

Ako želite da imate web sajt koji će biti privlačan, funkcionalan i optimizovan za pretraživače, onda ste na pravom mjestu. LAMA digitalni studio sa sjedištem u Banja Luci bavi se profesionalnom usluge izradom web sajtova po mjeri vašeg poslovanja i ciljeva.
Mi kreiramo web stranice koje su:

Moderne

Moderne – pratimo najnovije trendove i standarde u web dizajnu, te koristimo savremene tehnologije i alate za izradu web stranica koje su u skladu sa vremenom i tržištem.

Responzivne

Responzivne – prilagođavamo web stranice za sve vrste uređaja, kao što su desktop, laptop, tablet i mobilni telefon, te osiguravamo da vaše web stranice izgledaju dobro i rade bez problema na svim ekranima i rezolucijama.

Optimizovane

Optimizovane – brinemo se o brzini i sigurnosti vaših web stranica, te koristimo različite metode i tehnike za optimizaciju web stranica za pretraživače, kao što su Google, Bing, Yahoo, itd. Također, vodimo računa o SEO (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing) strategijama koje će vam pomoći da poboljšate vašu vidljivost i rangiranje na internetu.

Funkcionalne

Funkcionalne – osmišljavamo i razvijamo web stranice koje su jednostavne za korištenje i navigaciju, te koje imaju sve potrebne funkcionalnosti i elemente za vašu djelatnost i ciljeve. Bilo da vam treba web stranica za prezentaciju, prodaju, edukaciju, informisanje, zabavu, ili nešto drugo, mi ćemo vam ponuditi rješenje koje će zadovoljiti vaša očekivanja i potrebe.

Responzivno
99%

PREDNSOTI POSJEDOVANJA WEB SAJTA

Želiš povećati broj klijenata i prisustvo na internetu?

Profesionalnsot!

Web sajt omogućava firmi da prikaže svoje usluge, proizvode, reference, kontakt podatke i druge informacije. Sve ovo može biti dostupno na atraktivan i uredan način velikom broju ljudi. Web sajt takođe stvara utisak ozbiljnosti i kredibiliteta firme.

Dostupnost 24/7 

Web sajt je dostupan svim potencijalnim klijentima u bilo koje vrijeme i sa bilo kog mjesta. To znači da firma može da komunicira sa svojom ciljnom grupom bez ograničenja radnog vremena ili geografske udaljenosti.

Povratne informacije.

Web sajt omogućava firmi da stupi u direktan kontakt sa svojim klijentima. Lako im možete pružiti podršku, odgovoriti na njihova pitanja, te  dobiti povratne informacije o njihovom zadovoljstvu.

Marketing i promocija.

Web sajt je efikasan alat za marketing i promociju firme, jer omogućava da se firma predstavi široj publici. Takođe, pomoćiće Vam da se istakne njena konkurentska prednost, da se privuku novi klijenti i da se zadrže postojeći. Web sajt takođe omogućava da se firma poveže sa drugim kanalima komunikacije, kao što su društvene mreže.

Ovo su samo neki od razloga zašto bi svaka firma trebala da posjeduje web sajt. Web sajt je investicija koja se isplati na duže staze, jer pomaže firmi da se razvija, raste i ostvaruje svoje ciljeve.

Zašto odabrati LAMA Studio za izradu vašeg web sajta?

Pristupačno

Nudimo vam povoljne cijene i fleksibilne uslove plaćanja. Plaćate samo ono što dobijete, ne nudimo brojne dodatke ako Vam nismu potrebni. SSL sertifikat se podrazumijeva...

Kvalitetno

Garantujemo vam zadovoljstvo i kvalitet naše usluge. Svakom novom projektu pristupamo sa mnogo truda i pažnje kao da ga radimo za sebe, jer znamo zašto je važno graditi povjerenje...

Inovativno

Pratimo najnovije trendove i inovacije u web dizajnu i razvoju. Pružamo Vam podršku i savjetovanje tokom cijelog processa izrade vašeg web sajta, ali tu smo i kansije ako zatreba...

Provjereno

Koristimo samo provjerene alate i platforme za izradu web sajtova kao što su WordPress, WooCommerce, Elementor. Bez nepotrebnih plugina i tema koje će opteriti i usporiti vaš sajt. Na kraju sve testiramo...

Proces izrade web sajta u LAMA Studiju

Izrada web sajta je važan korak za Vaš biznis. Prva faza u procesu izrade bila bi upoznavanje s vama i vašim poslovanjem. U ovoj fazi želimo da saznamo što više o vama, vašoj firmi, proizvodima ili uslugama koje nudite, vašoj ciljnoj publici, vašim konkurentima, vašim ciljevima i očekivanjima. 

Definisanje zahtjeva i specifikacija za vaš web sajt. Na osnovu informacija koje smo dobili od vas, definisat ćemo zahtjeve i specifikacije za vaš web sajt, kao što su: funkcionalnosti, dizajn, sadržaj, struktura, navigacija, SEO, sigurnost i druge.

Izrada ponude i ugovora. Na osnovu definisanih zahtjeva i specifikacija, izračunat ćemo cijenu i rok za izradu vašeg web sajta i poslati vam ponudu na odobrenje. Ako se slažete s ponudom, potpisat ćemo ugovor o saradnji i započeti rad na vašem projektu.

Dizajn i programiranje vašeg web sajta. U ovoj fazi ćemo kreirati dizajn i programirati funkcionalnosti vašeg web sajta. Prilikom dizajna ćemo voditi računa o vašem brendu, identitetu i viziji, kao i o potrebama i željama vaše ciljne publike. Prilikom programiranja ćemo voditi računa o kvalitetu koda, brzini učitavanja, responzivnosti, sigurnosti i optimizaciji za pretraživače.

Testiranje i lansiranje vašeg web sajta. U ovoj fazi ćemo testirati vaš web sajt na različitim uređajima, preglednicima i rezolucijama kako bismo osigurali da sve radi ispravno i bez grešaka. Također ćemo provjeriti da li je vaš web sajt u skladu sa svim standardima i propisima koji se odnose na web dizajn i razvoj. Nakon što ste zadovoljni s rezultatom, lansirat ćemo vaš web sajt na internetu i postaviti ga na server.

Održavanje i podrška. Nakon što je vaš web sajt lansiran, ne znači da je naš posao završen. Nastavit ćemo da vam pružamo održavanje i podršku za vaš web sajt kako bismo osigurali njegovu stabilnost, sigurnost i ažurnost. Također ćemo vam davati savjete i preporuke kako da unaprijedite svoje online poslovanje i povećate svoju zaradu.

Redizajn postojećih web stranica

Ukoliko već posjedujete WEB sajt, ali niste zadovoljni izgledom i rezultatima koje Vaš sajt ostvaruje prilikom pretraživanja, možemo Vam pomoći. Analiziraćemo Vaš sajt i ponuditi Vam usluge redizajniranja sajta, što uključuje moderan i atraktivan dizaj prilagođen svim uređajima. Takođe ćemo pregledati tehničke detalje i uraditi SEO optimizaciju kako bi se Vaš saj što bolje rangirao na pretraživačima za Vašu oblast.

Cijene izrade web sajtova

Odaberite paket za svoj biznis

OSNOVNI
349 KM

Moderan Template

dizajn do 3 stranice 

 

Responzivni dizajn

 

Do 5 slika 

 

E-mail adresa

 

SSL sertifikat

 

Google mape 

 

Osnovna SEO optimizacija

ZA POJEDINCE I PREDUZETNIKE

STANDARD
PREPORUČUJEMO
699 KM-20% na content marketing

Moderan prilagođen

dizajn do 5 stranica

 

Responzivni dizajn

 

Do 15 slika 

 

Hosting i domena 1 godina

 

E-mail adresa - 3

 

SSL sertifikat  

 

Google mape

 

Napredna SEO optimizacija

 

Dinamični elementi i animacije 

 

Integracija sa društvenim mrežama

 

Kontakt forma

 

Facebook chat

ZA PREDUZETNIKE, ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

-20% do KRAJA NOVEMBRA

PREMIUM
999 KM

Napredni custom 

dizajn do 10 stranica

 

Responzivni dizajn

 

Do 40 slika 

 

Hosting i domena 1 godina

 

E-mail adresa - 5

 

SSL sertifikat  

 

Google mape

 

Napredna SEO optimizacija

 

Napredni dinamični elementi i animacije 

 

Integracija sa društvenim mrežama

 

Kontakt forma

 

Facebook chat

 

Tehnička podrška 6 mjeseci

 

Održavanje i ažuriranje 12 mjeseci

 

Obuka za samostalan unos sadržaja

Integrisana Google Analitika

Dodatni moduli - besplatno

ZA VELIKE PREDUZETNIKE, ZA SREDNJA I VELIKA PREDUZEĆA

BUDITE GLOBALNO PRISUTNI

Ne ograničavajte se na lokalno tržište. Pristupite klijentima iz svih krajeva zemlje ili planete, zašto da ne? Izrada Web sajta Vam upravo to omogućava...

Iskoristite specijalnu ponudu do kraja novembra i ostvarite -10% na usluge SEO optimizacije, uz to Vam poklanjamo do 5 stock fotografija za Vaš sajt...

SVIĐA VAM SE OVO ŠTO STE VIDJELI? NARUČITE SVOJ SAJT SADA

Scroll to Top